Calendari Activitats La Massa

  Dijous, 13 Juny

Avis Caminaires a Besalú

Secció Muntanya

Excursió proposada per en Jaume Malet, es tracta de una ruta circular amb inici i final a la bonica població medieval i vila comtal de Besalú.

La ruta comença a l’aparcament al costat del famós pont romànic de 7 voltes i es allà on farem el punt de trobada per sortir primer en direcció Sagrat Cor i després cap a Sant Farriol i posterior descens cap a Besalú.

Distancia. 13,78 Km.
Desnivell acumulat. 536m.
Temps.4h.
Consum energètic. 1450 Kcal.

Dinar:
Restaurant Cúria Real al centre de la vila, edifici històric, un dels mes emblemàtics de la arquitectura civil de Besalú, i d’estil de transició del romànic al gòtic segles XIII-XIV. Fou: Seu de la vegueria, palau de justícia i cort reial, convent de monges del Cor de Maria fins al 1977, quan s'habilita com a restaurant, conservant la seva essència amb molta cura.
Menú €18 inclou begudes i cafè.

Punts de trobada:
Sortint de Vilassar D. Sorli Emocions 3/4 de 8 (7,45h) per compartir cotxes (hora de sortida, heu de ser-hi abans)
Els que hi van directament; 9h. aparcament al costat del pont on hi ha la oficina de turisme i restaurant Ca la Nidia també surten els trenets turístics.

Es prega inscriure’s amb temps suficient per fer reserva restaurant.

Track Wikiloc; Besalú Santuari de Sant Ferriol i Sagrat Cor nº 61

Notes:
Cal portar esmorzar, aigua, calçat i roba adequada al temps i pluja, per participar a l’excursió cal tenir llicencia vigent FEEC.

El senderista que participi en aquesta sortida declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen en el medi natural, que ha estat informat de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que accepta voluntàriament comprometent-se a col.laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com