Calendari Activitats La Massa

  Diumenge, 24 Febrer

Matinal familiar pel Parc per conèixer els IBERS

Secció Muntanya

Excursió matinal familiar a la Cadira del Bisbe per anar a conèixer els nostres avantpassats: el ibers.

El nostre amic Toni Marí del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral que ja ens va guiar la sortida ornitològica l’any passat, ens parlarà del període iber al Maresme que s'encavalca per una banda amb la prehistòria i amb el període romà per l'altra. Ens explicarà com vivien en el poblat anomenat la Cadira del Bisbe en plena Serralada Litoral, més amunt de Premià de Dalt.

Quedarem a la plaça de l'antic ajuntament de Premià de Dalt d’on anirem caminant fins al poblat ibèric de la cadira del Bisbe i allà és on començarem l'activitat.

Després pujarem amb cotxe a la part alta del poblat de la Cadira del Bisbe on acabar la pista asfaltada i on comença la pista. És és poc tros però ja tindrem els cotxes allà dalt per quan baixem.

Això vol dir que haurem d'optimitzar la gent en els cotxes i haurem de sortir abans, per tenir temps de fer l'excursioneta al Turó de Baldiri.

Els horaris quedaran doncs d'aquesta manera:
Punt de trobada: 3/4 de 9 a l’aparcament de La Quintana (Vilassar de Dalt) o a 1/4 de 10 del matí a l’aparcament de la plaça de l'ajuntament vell de Premià de Dalt

La previsió d'acabar l'excursió és cap a la 1 de migdia a la cadira del Bisbe on haurem deixat els cotxes aparcats i poder per arribar a dinar a Vilassar de Dalt.

Activitat oberta a tothom que pugui caminar 3 quilòmetres en desnivell.

No cal assegurança d'accidents de muntanya.

CAL CONFIRMAR ASSISTÈNCIA CONTACTANT per email a la secció de muntanya de La Massa muntanya@lamassaccv.org o a Petits i Grans Vilassar petitsigransvilassar@gmail.com

Desnivell de pujada: 190 metres
Distància: 3 quilòmetres aprox.

Matinal familiar pel Parc per conèixer els IBERS

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com