Calendari Activitats La Massa

  Divendres, 13 Abril

Presentación de la guia LES MILLORS FERRADES DE CATALUNYA

Secció Muntanya

Lloc: sala d’actes de la Biblioteca Can Manyer, Plaça Miquel Martí i Pol 6, de VILASSAR DE DALT

Dia: divendres 13 d’abril de 2018

Hora: a les 8 del vespre. Entrada lliure.

Les millors ferrades de Catalunya
a càrrec dels seus autors Pep Mayolas i Miquel Soro


La guia conté una selecció de les millors vies ferrades de Catalunya i l’Aragó oriental. Fins a 35 recorreguts que han estat escollits entre una cada vegada més nombrosa representació d’aquest tipus de rutes a casa nostra. Una selecció acu¬rada que s’ha fet des del coneixement més actualitzat de tots aquests itineraris i que incorpora unes quantes vies que no s’han publicat mai abans.

Els autors han filtrat tant la dificultat com els aspectes tècnics de cada recorregut ressenyat mitjançant sempre el mateix sedàs. D’aquesta manera, la guia ofereix la informació a partir d’una visió homogènia i unificada, que permetrà als usuaris escollir les vies des d’un mateix criteri.

Les 35 fitxes són una mostra de la bona salut de l’especialitat a casa nostra, fet que possibilita la incorporació de nous practicants, necessàriament vinculats al món de la muntanya. Els autors pretenen, sobretot, oferir un llibre pràctic que aporti la informació necessària per escollir el recorregut més adaptat a les seves necessitats o ambicions.

En definitiva, aquesta guia de ferrades és una acurada i actualitzada selecció de les millors vies ferrades catalanes que us oferirà grans experiències.

ELS AUTORS:

Pep Mayolas Casas: bomber de la Generalitat, actualment treballa al parc de Mataró. Autor de les tres guies anteriors sobre ferrades de l’Editorial Alpina

Miquel Soro Martí: geògraf, treballa a l’Institut Cartogràfic de Catalunya des del 1991.

Presentación de la guia LES MILLORS FERRADES DE CATALUNYA

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com