Calendari Activitats La Massa

  Diumenge, 21 Octubre

senderisme de Llert a San Martín de Veri (Osca)

Secció Muntanya

C A P D E S E T M A N A 20-21 OCTUBRE a Graus

• DISSABTE: sortiriem a les 9 del mati de Vilassar per anar a visitar el monestir romànic d’Obarra o el poble medieval de Montañana. Dinarem en un restaurant de la zona i a la tarda el president del CER Carlos Bravo ens farà de guia per les afores de Graus o bé farem una activitat cultural. Aquest cap de setmana 20-21 d’octubre a Graus es celebra la “Semana del Pirineismo” i hi ha diverses activitats programades. També hi ha la possibilitat de fer una activitat conjunta amb clubs excursionistes locals (Ribagorça Aragonesa).
Proposem anar al cinema a les 8 de la tarda a veure la pel•lícula “Ara Salvaje”.

Dormirem a l’alberg municipal de La Coscolla de Graus. CAL CONFIRMACIÓ ASSISTÈNCIA PER FER LA RESERVA A L’ALLOTJAMENT. Preu mitja pensió 23€


• DIUMENGE: excursió de senderisme de Llert a San Martín de Veri pel sender PR HU-50 que transcorre per la falda nord-oest del Turbón. Activitat organitzada conjuntament amb el Centro Excursionista Ribagorzana CER de Graus. Començarem a caminar una mica abans de Llert. És una ruta lineal que passa per Llert, Esterún, La Margalida, la Muria, Sant Martín de Veri i Gabàs.
Hem quedat a les 8 del matí amb els del CER a la rotonda de la plaça Joaquín Costa de Graus i d’allà sortirem tots junts en autocar fins a Llert (o una mica abans) per començar la caminada. Un cop acabada l’excursió l’autocar ens vindrà a buscar a Gabàs i ens tornarà cap a Graus on tindrem els cotxes.

No us perdeu al preciós el paisatge de colors ocres i grocs en aquesta època de tardor.
Distància 14 qmts aproximadament i +630 desnivell acumulat. Hores de caminar: entre 5-6 hores

Trobareu el track a aquest link:
http://senderos.turismoribagorza.org/ficha.php?id_ruta=118

CAL CONFIRMACIÓ ASSISTÈNCIA PER FER LA RESERVA A L’ALLOTJAMENT

senderisme de Llert a San Martín de Veri (Osca)

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com