Notícies i actualitat de La Massa

¿Què Haig de fer per ser SOCI de La Massa i del ROCÒDROM?

Secció Muntanya

TRES PASSOS A SEGUIR:

1- per fer-se SOCI de La Massa: has d’omplir la butlleta i deixar-la a la bústia del bar o lliurar-la a la botiga Sensacions. La quota anual pel 2017 és de 25 euros (15 euros nens/es de 16 a 25 anys i gratuït pels menors de 15 anys

2- per fer-se SOCI del rocòdrom: per ser usuari habitual del rocòdrom Germans Estorach has de fer l'ingrés de la quota anual de 70 euros més els 10€ de l'assegurança d’accidents (si no disposes del carnet federatiu) en al nou compte número ES84 0081 0379 8300 0136 4942 de l'ASSOC. LA MASSA CENTRE DE CULTURA VILASSARENC que té al Banc Sabadell. La quota és anual, NO hi ha la possibilitat de pagar parcialment per mesos. A partir de setembre sí que es pot pagar mitja quota (35€) pel que resta d'any 2017.

3- NOTIFICACIÓ dades de contacte: un cop presentada la butlleta de soci i fet el pagament de la quota del roco, heu d'enviar un e-mail a muntanya@lamassaccv.org amb el vostre nom, cognoms, i nº telèfon i quedareu inscrits a la llista d'usuaris del rocòdrom. En breu ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar la clau magnètica que dóna accés al roco.

¿Què Haig de fer per ser SOCI de La Massa i del ROCÒDROM?

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com