Notícies i actualitat de La Massa

CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA

Secció Poesia

El passat dissabte dia 24 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala d’exposicions de la Massa, el grup "Temps de Poesia" tinguérem l'honor de celebrar el dia Internacional de la Poesia, aquest any el varem dedicar a la nostra poetessa Clementina Arderiu. La seva, és una poesia molt treballada on dominen temes com la fe, l'amor, l'alegria, la condició femenina o la mort, entre altres. Tots aquests temes els anaren desgranen els rapsodes del grup. Els nostres poetes i poetesses recitaren les seves pròpies poesies.
El lema que aquest any varem incloure va ser l’òpera.
Ens plau poder dir-vos que estem molt satisfets; la sala s’omplí i la setantena de persones que ens acompanyaven varen poder gaudir d’una bona poesia amb alternança d’una bona música: “Una Furtiva Lacrima” “La Flauta Màgica” d’Amadeus Mozart...entre d’altres. Varem finalitzar amb el brindis de “La Traviata” Tots els assistents i el Grup “Temps de poesia” varem compartir una bona copa de cava, i un tall de pastis; bé, més d’un!!!
Volem donar les gràcies a totes les persones que ompliren la sala i demanar-los disculpes; molts dels assistents ens digueren que el recital fou molt curt, ho tindrem en compta per altres representacions. Moltes gràcies.
Varem tenir la sorpresa i el goig de tenir entre el públic uns familiars de la Clementina Arderiu, que en assabentar-se de la celebració dedicada a ella es traslladaren al nostre poble per gaudir de la festa.
També hem de dir que varem trobar a faltar algunes persones que creiem ens honrarien amb la seva presència.
Fins l’any que ve si Déu vol.

CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com