Notícies i actualitat de La Massa

Crònica d'un gran concert al Petit Palau

Secció Música

El cor Jove de l'Orfeó Català, amb l'orquestra Ars Musicae i solistes va posar en escena l'única òpera de Henry Purcell, Dido & Enees al Petit Palau de Barcelona.

La secció de música de La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc no va faltar al concert. L’obra es va estrenar l’any 1689 a Chelsea (Londres), concretament a la Boarding School For Girls, un auditori que ja indica que en la seva època no va gaudir de molta fama, una fama que no li ha arribat fins als darrers anys.

La història explica l'episodi de l'Eneida, de l'amor entre l'heroi Enees i la reina Dido, frustrat per les males arts de les bruixes i el final tràgic amb la mort de la reina. Aquesta última versió representada a Barcelona, va agradar molt al grup vilassarenc. El so del cor era compacte i s’adaptava a les seves veus joves que tècnicament són envejables. Les solistes del cor gairebé eclipsaven els protagonistes.

Així doncs, la secció de música de La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc vol felicitar a tots els components del cor així com a l’Esteve Nabona per la direcció i a Sylvia Kuchinov i Marc Rosich per la posada en escena d'aquesta proposta musical tan encertada.

I per cert, quin potencial de futur té l'Orfeó Català!


Crònica d'un gran concert al Petit Palau

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com