Notícies i actualitat de La Massa

FESTA DEL SOCI 2016

La Massa

Divendres 25 de novembre a les 20:30h a la sala de la Massa.

Com en les quatre edicions anteriors, passarem una estona ben agradable tots junts i gaudirem plegats amb les següents activitats:


EL SOPAR DE CARMANYOLA

Com sempre, cadascú portarà menjar per compartir entre tots. Aquesta vegada estem segurs que el gran nivell gastronòmic de les edicions anteriors serà superat amb escreix fins a assolir l’excel·lència total. Un suggeriment per a qui vulgui idees: llagosta a l’americana amb angules i caviar beluga. La Massa posarà EL CAVA I EL CAFÈ.


CONCURS “AIXÒ ÉS MASSA!”

Seguint amb la tradició, un cop sopats, participarem en el concurs “Això és massa”, amb la col·laboració de les 6 seccions de l’entitat: muntanya, poesia, música, llengua i cultura i les dues noves incorporacions d’enguany, cinema i ecologisme.


CALENDARI 2016

Aprofitarem l’ocasió per repartir el calendari de la secció de muntanya de 2016, fruit de la participació de molts socis i sòcies i amb una qualitat altíssima, com encara podreu comprovar amb l’exposició que ja s’acomiadarà de la nostra sala.


No deixeu perdre aquesta gran oportunitat de passar una estona ben agradable amb la millor companyia. Veureu clarament que AIXÒ ÉS MASSA!

FESTA DEL SOCI 2016

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com