Notícies i actualitat de La Massa

Festival Tradicionàrius 2015

La Massa

Si ets soci de La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc tens descompte al Tradicionàrius. Encara ets a temps de viure el Folk de molt a prop!

Ja ha arribat la vint-i-vuitena edició del Tradicionàrius, tres mesos de concerts d’artistes vinguts d’arreu dels Països catalans i també del País Basc, Portugal, França, Itàlia…

L’objectiu d’aquest festival és donar visibilitat al treball dels músics en l’àmbit de la recreació i interpretació de la música tradicional i servir de plataforma i altaveu de les seves propostes més innovadores i experimentals.

Aquest festival està organitzat pel C.A.T Centre Artesà Tradicionàrius.

Enguany podem trobar algunes novetats com les quatre Nits de Ball Folk monogràfiques, els dissabtes, que ens permetran ballar fins a perdre les forces. Una altra novetat són les col•laboracions del Tradicionàrius amb altres cicles com el Born de Cançons, el cicle Hamaques de la Casa Amèrica Catalunya o o amb el Dinamita Balkana i el concert a la Sala Apolo de Barcelona amb el grec Thanasis Papakonstantinou.

Tot i això el festival segueix relacionant-se amb el Grup Enderrock i Sons de la Mediterrània, el Museu Etnològic i el cicle Cose di Amilcare.

Així doncs, el Tradicionàrius 2015 presenta una gran varietat d’activitats que us convidem a conèixer, i amb el carnet de soci tot això us surt molt més econòmic.

Teniu temps fins el dia 27 de març.

Animeu-vos!

Festival Tradicionàrius 2015

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com