Notícies i actualitat de La Massa

LA ROSA VILA HA TORNAT

La Massa

Divendres 11 de novembre vam trobar-nos per fer un nou tast a la Massa. Aquest cop, sota el nom "Les Melodies del Vi", vam gaudir d'una sàvia combinació de vins i xocolates amb els fragments musicals que representaven millor l'esperit i l'expressió del maridatge. Un parell d'exemples ho il·lustraran millor. El primer tast va ser un cava rosat de Castell de Sant Antoni, (monovarietal de pinot noir ben estructurat, bona mostra del treball seriós d'aquest elaborador del Penedès) que va encaixar de manera sorprenent amb una xocolata amb un 70% de cacau de Ghana; mentre de fons ens arribaven els acords del preludi orquestral de Carmen de Georges Bizet. Encara un altre: el vi dolç Iaia Rosa, d'Altrabanda (un petit celler situat a la cara nord de la Serralada Litoral, dins la denomianció Alella que fa una feina acuradíssima i molt poc coneguda) amb uns ametllons finíssims; embolcallat tot per la deliciosa suavitat de l'adagietto de la suite l'Arlésienne, també de Bizet.

L'exercici ens va permetre comprovar com les expressions culturals i artístiques poden combinar-se i potenciar-se fantàsticament.

I totes aquestes emocions les gaudíem gràcies a la saviesa, la sensibilitat i la capacitat de comunicar de l'amiga Rosa Vila. Que bé que hagi tornat!

Ara només cal esperar que el proper tast no trigui gaire a arribar.

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com