Notícies i actualitat de La Massa

La secció de Muntanya va organitzar l'assemblea de la FEEC dissbte 26 al teatre de La Massa

Secció Muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya amb la col•laboració de la secció de Muntanya de La Massa va organitzar l’Assemblea General de la FEEC a Vilassar de Dalt. El president de La Massa Toni Oliva i l’alcalde Xavier Godàs van donar la benvinguda al centenar d’assistents a l’acte.
A l’Assemblea General de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya es va aprovar el pressupost presentat per la junta directiva de 4’7 Milions d’euros per al 2017. El president de la FEEC, Jordi Merino, va destacar en el seu informe de presidència el paper que segueix jugant la Federació en l’àmbit esportiu i social del país i el fet de convertir-se en Federació Olímpica en aquest darrer any, amb l’entrada de l’escalda als Jocs de Tòquio 2020 En l’acte es van aprovar també els diferents reglaments esportius de les competicions organitzades per la FEEC i es van ratificar els reglaments dels comitès esportius.
En acabar l’assemblea, la majoria de pesidents dels centres excursionistes assitents i els membres de la junta de laFEEC van anar a dinar al Racó de Can Feliu.
A la tarda la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya va fer entrega dels trofeus de la temporada de curses per muntanya 2016. Durant la festa van rebre els premis els guanyadors de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya, 7a Copa Catalana de Curses Verticals, 14è Circuit Català de Curses per Muntanya, i 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada, té els seus orígens el 1920, i és l’òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l’excursionisme i alpinisme i als seus aspectes culturals.
Actualment està formada per 434 clubs i entitats excursionistes de Catalunya, 38.165 persones amb carnet federatiu, 75.197 membres de clubs excursionistes, 12 representacions territorials i 20 refugis de muntanya. La secció de muntanya de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc és membre de la FEEC des de maig de 2012.
La secció de muntanya de La Massa va agrair públicament l’ajuntament i al Consorci del Teatre de La Massa la cessió de l’espai per a la celebració de l’assemblea de la FEEC i l’acte de lliurament de premis de curses de muntanya.

La secció de Muntanya va organitzar l'assemblea de la FEEC dissbte 26 al teatre de La Massa

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com