Notícies i actualitat de La Massa

La secció de muntanya a Graus i El Turbón amb el CER

Secció Muntanya

Dimenge 28 d’octubre de 2018 trenta dues persones van participar a l’excursió organitzada pel Centro Excursionista Ribagorza, CER, per la vessant occidental del massís del Turbón. La ruta va ser: Llert – Esterún – La Margalida – Els Ports – El Clot – ermita de Sin Chuan (San Juan) – Gabás – El Run. El recorregut total d’aquesta travessa lineal va ser de 21,1 quilòmetres amb un desnivell acumulat de +990 metres i la durada de la caminada va ser de més de 6 hores.
Seguint el sender PR-HU50 vam trobar boscos de fagedes, esglésies romàniques, llogarrets quasi deshabitats del pre-Pirineu, prats verds, senders a la obaga i plens de molsa i algun rovelló, etc.
I el paisatge, espectacular: varem gaudir de les esplèndides vistes del Baciero i El Turbón en un dia assolellat i lamb a bona companyia dels amics del CER.

Van prendre part en aquesta travessa una representació de vuit excursionistes de la Secció de muntanya de La Massa que dissabte 27 havien estat al poble medieval de Montañana i a la tarda havien fet una visita guiada pels principals indrets de Graus guiats pel president del CER Carlos Bravo.

Agraïm una vegada més als companys del Centro Excursionista Ribagorza de Graus el seu acolliment i en especial al seu president per la seva predisposició i explicacions en la visita per Graus.
El novembre de 2013 ja ens van convidar a pujar el pessebre a El Turbón en una altra preciosa excursió hivernal.
Continuarem caminant junts.

Salut i muntanyes!

La secció de muntanya a Graus i El Turbón amb el CER

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com