Notícies i actualitat de La Massa

NOVA SECCIÓ!

Secció Ecologista

Enguany s'ha creat una nova secció en el si de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc, la Secció Ecologista, un punt de trobada i treball entorn les temàtiques directament vinculades a l'ecologia, el canvi climàtic i la sostenibilitat.

Aquesta nova secció es presentarà públicament el cap de setmana del 22 i 23 de juliol a través de la primera activitat que hem organitzat al municipi: Les Jornades sobre Ecologia i Canvi Climàtic que tindran lloc al Parc de Can Rafart.

Ens plau convidar-vos a participar del conjunt d'activitats i xerrades que hem organitzat per aquest cap de setmana d'estiu i que, confiem, siguin del vostre interès.

El programa d'activitats de les Jornades sobre Ecologia i Canvi Climàtic es detalla en el document adjunt que us fem arribar, un seguit de propostes que reuneixen a especialistes d'arreu del territori català, tallers per als infants, cinema a la fresca, proposta gastronòmica i trobada de col·lectius i empreses del camp de la sostenibilitat i els productes de proximitat.

NOVA SECCIÓ!

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com