Notícies i actualitat de La Massa

la 5ª FESTA VERTICAL ja és aquí

Secció Muntanya

¿EN QUÈ CONSISTEIX?: la Festa Vertical és una festa popular organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa CCV amb la col•laboració de l’ajuntament de Vilassar de Dalt que ja va per la 5ª edició i que tindrà lloc el 6 i 7 de maig del 2017 al Parc de Can Rafart de Vilassar de Dalt.

OBJECTIUS:
• divulgar el món de l’escalada, l’alpinisme i la muntanya
• donar a conèixer la Secció de Muntanya de La Massa CCV
• espai lúdic per la canalla en les atraccions d’escalada
• promocionar el rocòdrom Germans Estorach

Explicació de les ACTIVITATS: després de l'èxit de les quatre edicions anteriors, aquesta festa ja està consolidada dintre del calendari del poble de Vilassar de Dalt. És una festa oberta a tothom on la natura i la muntanya que ens envolta és el nexe d'unió entre totes les activitats lúdiques i esportives que oferirem als visitants.

Durada de l’activitat: la festa durarà dos dies. El dissabte dia 6 oferirem activitats durant tot el dia, orientades al públic de totes les edats i hi haurà servei de bar i entrepans permanent. Diumenge dia 7 continuarem amb les atraccions durant tot el matí i hi haurà entrepans a càrrec del mestre cuiner Genís Viada...i més de 10 metres de barra per evitar la deshidratació dels nostres visitants


ACTIVITATS:
La part principal de la Festa Vertical seran les activitats al Parc de Can Rafart com ara el pont de mico pels valents, pont tibetà pels més menuts, tirolina de 40 metres de llargada, rocòdrom inflable per als principiants, slaglines pels funàmbuls, escalada al rocòdrom Germans Estorach, quatre pistes d’spiribol, 5ª competició internacional d’autoescalada progressiva de caixes, paradetes d’entitats, jocs infantils, etc. Diumenge a partir de les 10 h. tindrà lloc la sortida de les diferents curses infantils de la Mini Trail.

Lloc: Parc de Can Rafart de VILASSAR DE DALT
Dia: 6 i 7 de maig de 2017

Per a més informació d'aquest acte podeu visitar el nostre Facebook www.facebook.com/festa.vertical o per a contactar amb la Secció de Muntanya de La Massa CCV podeu visitar la pàgina de la secció al web www.lamassaccv.org

la 5ª FESTA VERTICAL ja és aquí

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com