Notícies i actualitat de La Massa

travessa del Montsant amb l'ASSOC. EXCTA. CORNUDELLA DE MONTSANT

Secció Muntanya

¿t'apuntes a caminar amb la secció de muntanya i els amics de Cornudella de Montsant?
També anirem a fer un tast i visita a un molí d'oli a Cabacés.

DISSABTE 11: hem quedat a l'aparcament municipal que hi ha a l'entrada del poble de Cabacés a les 9 h del matí. Els que sortiu de Vilassar de Dalt dissabte penseu que teniu 2 hores i 15 mts de trajecte de cotxe, per tant hauríeu de quedar a l'aparcament de La Quintana de VdD a les 6:40 per estar a les 9 a Cabacés.
Fem la travessa per dalt la serra del Montsant de 6 hores (sense comptar parades) que està nevada i arribem a Albarca on hi ha el refugi on soparem i dormirem amb la colla de l'AECM.

DIUMENGE 12: sortirem des d'Albarca a les 9h, ja esmorzats tot fent l'excursió pel planer i plàcid Camí dels Cartoixans (és a dir, per la base del Parc Natural). Els que sortiu de Vilassar de Dalt dissabte penseu que teniu 2 hores i 5 mnts de trajecte de cotxe, per tant hauríeu de quedar a l'aparcament de La Quintana de VdD a les 6:50 per estar a les 9 a Albarca. Fem l'excursió del camí desl Cartoixans de 4 hores (sense comptar parades) i la cartoixa d'Escala Dei on dinarem.
Un cop arribats a Cabacés amb cotxe, visitaran el Molí Miró Cubells i veuran com s'elabora l'oli (3 €/persona). Qui vulgui, a més a més, podrà completar la visita amb una degustació (5 €/persona) o comprar l'oli que varem tastar quan van venir a La Massa.

Trobareu més informació a la fixa annexa (document pdf)

Fitxa_sortida_travessa_Montsant.pdf  Fitxa_sortida_travessa_Montsant.pdf   (952 KB)

travessa del Montsant amb l'ASSOC. EXCTA. CORNUDELLA DE MONTSANT

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com