Muntanya / Rocòdrom Germans Estorach

¿QUÈ HAIG DE FER PER SER USUARI DEL ROCÒDROM L’ANY 2019?

ESTEM ACTUALITZANT EL CONTIGUT DE LA PÀGINA

ALTES NOUS SOCIS: A PARTIR DE GENER 2019

Per a més informació o apuntar-vos com a SOCI USUari DEL ROCÒDROM GERMANS ESTORACH de cara a l'any que ve, envieu un correu a muntanya@lamassaccv.org

Gràcies

Comissió del Rocòdrom
Secció de Muntanya de LA MASSA CCV
www.lamassaccv.org

¿QUÈ HAIG DE FER PER SER USUARI DEL ROCÒDROM L’ANY 2019?

EXTRAESCOLARS d'ESCALADA AL ROCÒDROM?
Truca a l’Uri Galvany de SENSACIONS al 675 533 569

EXTRAESCOLARS d'ESCALADA amb SENSACIONS

Després de l'èxit dels tres darrers anys, continuem amb l'activitat extraescolar d'ESCALADA que a partir del curs 2017-18 gestionarà l'Uri Galvany de la botiga SENSACIONS oferint un servei personalitzat i pròxim on totes les accions educatives. L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR D'ESCALADA (iniciació i perfeccionament) està organitzada conjuntamente amb la Secció de Muntanya de LA MASSA.

INSCRIPCIONS: a la botiga SENSACIONS C/Riera de Targa 47 (MERCAT DE CAN ROBINAT) de Vilassar de Dalt o als telèfons de contacte:

Botiga SENSACIONS: 93 180 48 99
Uri Galvany: 675 533 569
email: sensacions@sensacions.cat

L'objectiu principal de l’ACTIVITAT EXTRAESCOLAR D'ESCALADA és acostar els nens i nenes al món de l'escalada com a esport, tan en la iniciació com en el perfeccionament pels que ja tenen coneixement d'aquesta tècnica. Al mateix temps, es pretén d'ensenyar una tècnica relacionada amb l'esport i conèixer uns valors relacionats amb el temps de lleure, l'alpinisme i el medi natural. Els cursos i extraescolars els impartiran monitors amb la titulació requerida per la legislació vigent que regula l’activitat esportiva de l’escalada.

HORARIS de l'extraescolar d'ESCALADA:

- grup Pedraforca (3-8 anys): DL DC 17:15 18:30
- grup Aneto (9-12 anys): DM DJ 17:15 18:30
- grup Montblanc (avançat): DM DJ 18:30 19:45
- grup Everest (perfeccionament): DL DC 18:30 19:45
- grup institut (introducció): DM DJ 15:30-16:45
- grup adults: DM DJ 20:30-21:30

La SECCIÓ DE MUNTANYA de La Massa té vocació didàctica i d'iniciació a la muntanya, per tant es faran cursets adreçats a infants i a membres de la Secció de Muntanya, i activitats extraescolars amb monitors que gestiona l'empresa externa SENSACIONS d'Oriol Galvany.

EXTRAESCOLARS d'ESCALADA AL ROCÒDROM? 
Truca a l’Uri Galvany de SENSACIONS al 675 533 569

Millores en el boulder de La Massa "ROCÒDROM GERMANS ESTORACH"

ESCALADORS: EL ROCO JA FA MÉS BONA PINTA!!!

Intervencions que s'han fet en les instal•lacions del ROCÓDROM GERMANS ESTORACH amb l'ajut de l'ajuntament de Vilassar de Dalt, per millorar-ne la seguretat i accessibilitat de la instal•lació

1. Modificacions i millores instal•lació elèctrica
2. Sectorització incendis amb envans d’estructura diferenciada + portes RF
3. Millores paviments i paraments escala
4. Millores obertures: il•luminació i ventilació
5. Treballs de pintura
6. Col•locació d’extintors i senyalització
7. Col•locat unes les baranes en cada replà
8. Instal•lació del mecanisme d'accés amb tarja magnètica

NOU ACCÉS al rocòdrom "Germans Estorach": a partir d’ara s’hi accedeix des del jardí del Casal Pifarrer, baixant unes escales que surten de radera la Plaça del Teatre de La Massa.

INSTAL•LACIONS: actualment el rocòdrom consta d'uns plafons boulder, unes vies d'escalada de 16 mts. d'alçada que en total sumen més de 130 metres quadrats de superfície escalable en un espai obert, un gimnàs d’entrenament, una recepció i un sala de material-biblioteca de la Secció de Muntanya.

SOCI USUARI DEL ROCO: per disposar de clau magnètica del rocòdrom s’ha de ser soci de La Massa, pagar les quotes que es detallen en l’apartat de més avall i disposar d’una assegurança d’accidents

US RECORDEM:
- no està permès trepitjar els matalassos amb calçat del carrer. NOMÉS amb peus de gat nets o descalços.
- no es pot menjar dins de les intal lacions en tota la instal•lació
- l’horari d'escalada pels socis usuaris que tenen la clau és de 9 del matí a 9 de la nit
- Ja està operatiu el mecanisme d'accés amb tarja magnètica que activa l’apertura de la porta des del jardí del Casal Pifarrer. L’accés per la porta corredera o la sortida d’emergència de baix està prohibit.
- al casal Pifarrer disposem d'un WC. La clau estarà penjada des de dema al replà de dalt amb les instruccions per accedir-hi.

Respecte al funcionament de la instal•lació, trovareu el REGLAMENT DEL ROCÒDROM que ha redactat la comissió del Boulder de la Secció de Muntanya de La Massa en el document pdf a sota de la galeria de fotos d'aquesta mateixa pàgina una mica més avall i també al nostre Facebook:

https://es-la.facebook.com/BoulderDeLaMassa/photos_stream

Si teniu PROPOSTES I SUGGERÈNCIES sobre el rocòdrom Germans Estorach de La Massa podeu fer-les al mail muntanya@lamassaccv.org

Millores en el boulder de La Massa

  Descarregar/veure document  Descarregar/veure document   (398 KB)

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com