Muntanya / Rocòdrom Germans Estorach

¿QUÈ HAIG DE FER PER SER USUARI DEL ROCÒDROM L’ANY 2019?

NOUS SOCIS:

1. donar-me d’ALTA SOCI de La Massa
2. ingressar els 75 € de la QUOTA ANUAL D’USUARI del rocòdrom + 10 € de l'ASSEGURANÇA (si no tens carnet federatiu) = total 85€
3. ENVIAR UN MAIL a muntanya@lamassaccv.org comunicant les teves dades


ANTICS SOCIS (ja disposem de la teva butlleta omplenada): no has de fer res. Els pagaments s’efectuaran en el vostre compte en les següents dates:

1. gener 2019 : 75 € de la QUOTA ANUAL D’USUARI del rocòdrom + 10 € de l'ASSEGURANÇA (si no tens carnet federatiu) = total 85€
2. març 2019: quota 25 € de SOCI de La Massa o (15 € nens/es de 16 a 25 anys


PASSOS detallats a seguir per a ser USUARI DEL ROCÒDROM

¿Què haig de fer per ser SOCI de La Massa i del ROCÒDROM?
TRES PASSOS PER SER USUARI DEL ROCO:


1- ALTA SOCI de La Massa: has d’omplir la butlleta i deixar-la a la bústia del bar o lliurar-la a la botiga Sensacions. La quota anual és de 25 € (15 € nens/es de 16 a 25 anys i gratuït pels menors de 15 anys

2- QUOTA ANUAL D’USUARI del rocòdrom: per ser usuari habitual del rocòdrom Germans Estorach has de fer l'ingrés de la quota anual de 75 € més els 10€ de l'assegurança d’accidents (si no disposes del carnet federatiu) en al nou compte número ES84 0081 0379 8300 0136 4942 de l'ASSOC. LA MASSA CENTRE DE CULTURA VILASSARENC que té al Banc Sabadell. La quota és anual, NO hi ha la possibilitat de pagar parcialment per mesos. A partir de setembre sí que es pot pagar mitja quota (35€) pel que resta d'any 2019.

3- NOTIFICACIÓ dades de contacte: un cop presentada la butlleta de soci i fet el pagament de la quota del roco, heu d'enviar un e-mail a muntanya@lamassaccv.org amb el vostre nom, cognoms, i nº telèfon i quedareu inscrits a la llista d'usuaris del rocòdrom. En breu ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar la clau magnètica que dóna accés al rocòdrom pel jardí del Casal Pifarrer.


ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS: els escaladors del rocòdrom Germans Estorach han de disposar d’una assegurança personal d’accidents. Teniu dues opcions:

- CARNET FEDERATIU de la FEEC modalitat C que val 99,40€ que cobreix accidents tot l'any 2019 per ESCALAR A TOT ESPANYA I PIRINEU, a més d'accidents en curses de muntanya, BTT, alta muntanya, barranquisme, vies ferrades i alpinisme. Si hi estas interessat envia en mail a muntanya@lamassacc.org i t’ho tramitarem

- els que NO voleu federar-vos, et tramitarem una assegurança específica amb la companyia Urquía & Bas Correduria d’Assegurances que val 10€ l’any 2019 per ESCALAR NOMÉS EN EL ROCÒDROM GERMANS ESTORACH DE LA MASSA


Unes tardes i hores setmanals a concretar, l'empresa SENSACIONS tindrà prioritat d'ús de la instal•lació per fer l'activitat d'ESCALADA. Tal com diu el Reglament del rocòdrom Germans Estorach, es pot donar el cas que en la instal•lació coincideixin, sobretot a les tardes de dilluns a dijous, cursets o activitats programades del tipus extraescolars; en cas de concurrència recomanem que parleu amb el monitor de les extraescolars per repartir-vos l’espai a fi de no interferir

extractes del REGLAMENT DEL ROCÒDROM DE LA MASSA:

Article 2.- L’accés és restringit als socis abonats a l’associació La Massa Centre de Cultura Vilassarenc que estiguin al dia del pagament de la quota anual que els correspongui i als infants de les extraescolars en horari d’activitat extraescolar monitoritzada per l’empresa gestora.
Article 5.- Aquesta instal•lació esportiva disposarà d'un horari d'utilització concret que serà de 9 del matí a 10 de la nit. Fora d’aquest l'horari no serà possible la seva utilització, és a dir, accedir-hi o estar dins de la instal•lació. Els socis s’hauran d’adaptar als horaris establerts.
Article 9.- L’edat mínima per poder fer ús autònom i independent de la instal•lació és de 18 anys, si bé els menors podran utilitzar-la sempre que vagin acompanyats
d’un adult soci que n’ostenti la pàtria potestat o per un tècnic designat per l’empresa gestora del rocòdrom, que serà qualificat pel tipus d´activitat que s´hi durà a terme i haurà de disposar de l’autorització expressa i escrita del primer.
Article 16.- Queda prohibit:
- alterar els elements de la paret : preses, seguros, xapes, etc...
- causar danys en els béns i instal•lacions
- escalar amb calçat inadequat o descalç
- superar l’alçada de les reunions fixes del rocòdrom
- despenjar-se d’un sol punt d’assegurament (xapa)
- escalar simultàneament per sota d’un altre escalador ens els plafons o
utilizar la mateixa via en el fossar
- facilitar l’accés al recinte a persones no-socis i a persones que no hagin pagat la corresponent quota anual
- fumar, menjar, fer sorroll i posar música a un volum fort dins el recinte
- introduir animals dins del recinteComissió del Rocòdrom
Secció de Muntanya de LA MASSA CCV
www.lamassaccv.or

¿QUÈ HAIG DE FER PER SER USUARI DEL ROCÒDROM L’ANY 2019?

EXTRAESCOLARS d'ESCALADA AL ROCÒDROM?
Truca a l’Uri Galvany de SENSACIONS al 675 533 569

EXTRAESCOLARS d'ESCALADA amb SENSACIONS

Després de l'èxit dels tres darrers anys, continuem amb l'activitat extraescolar d'ESCALADA que a partir del curs 2017-18 gestionarà l'Uri Galvany de la botiga SENSACIONS oferint un servei personalitzat i pròxim on totes les accions educatives. L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR D'ESCALADA (iniciació i perfeccionament) està organitzada conjuntamente amb la Secció de Muntanya de LA MASSA.

INSCRIPCIONS: a la botiga SENSACIONS C/Riera de Targa 47 (MERCAT DE CAN ROBINAT) de Vilassar de Dalt o als telèfons de contacte:

Botiga SENSACIONS: 93 180 48 99
Uri Galvany: 675 533 569
email: sensacions@sensacions.cat

L'objectiu principal de l’ACTIVITAT EXTRAESCOLAR D'ESCALADA és acostar els nens i nenes al món de l'escalada com a esport, tan en la iniciació com en el perfeccionament pels que ja tenen coneixement d'aquesta tècnica. Al mateix temps, es pretén d'ensenyar una tècnica relacionada amb l'esport i conèixer uns valors relacionats amb el temps de lleure, l'alpinisme i el medi natural. Els cursos i extraescolars els impartiran monitors amb la titulació requerida per la legislació vigent que regula l’activitat esportiva de l’escalada.

HORARIS de l'extraescolar d'ESCALADA:

- grup Pedraforca (3-8 anys): DL DC 17:15 18:30
- grup Aneto (9-12 anys): DM DJ 17:15 18:30
- grup Montblanc (avançat): DM DJ 18:30 19:45
- grup Everest (perfeccionament): DL DC 18:30 19:45
- grup institut (introducció): DM DJ 15:30-16:45
- grup adults: DM DJ 20:30-21:30

La SECCIÓ DE MUNTANYA de La Massa té vocació didàctica i d'iniciació a la muntanya, per tant es faran cursets adreçats a infants i a membres de la Secció de Muntanya, i activitats extraescolars amb monitors que gestiona l'empresa externa SENSACIONS d'Oriol Galvany.

EXTRAESCOLARS d'ESCALADA AL ROCÒDROM? 
Truca a l’Uri Galvany de SENSACIONS al 675 533 569

Millores en el boulder de La Massa "ROCÒDROM GERMANS ESTORACH"

ESCALADORS: EL ROCO JA FA MÉS BONA PINTA!!!

Intervencions que s'han fet en les instal•lacions del ROCÓDROM GERMANS ESTORACH amb l'ajut de l'ajuntament de Vilassar de Dalt, per millorar-ne la seguretat i accessibilitat de la instal•lació

1. Modificacions i millores instal•lació elèctrica
2. Sectorització incendis amb envans d’estructura diferenciada + portes RF
3. Millores paviments i paraments escala
4. Millores obertures: il•luminació i ventilació
5. Treballs de pintura
6. Col•locació d’extintors i senyalització
7. Col•locat unes les baranes en cada replà
8. Instal•lació del mecanisme d'accés amb tarja magnètica

NOU ACCÉS al rocòdrom "Germans Estorach": a partir d’ara s’hi accedeix des del jardí del Casal Pifarrer, baixant unes escales que surten de radera la Plaça del Teatre de La Massa.

INSTAL•LACIONS: actualment el rocòdrom consta d'uns plafons boulder, unes vies d'escalada de 16 mts. d'alçada que en total sumen més de 130 metres quadrats de superfície escalable en un espai obert, un gimnàs d’entrenament, una recepció i un sala de material-biblioteca de la Secció de Muntanya.

SOCI USUARI DEL ROCO: per disposar de clau magnètica del rocòdrom s’ha de ser soci de La Massa, pagar les quotes que es detallen en l’apartat de més avall i disposar d’una assegurança d’accidents

US RECORDEM:
- no està permès trepitjar els matalassos amb calçat del carrer. NOMÉS amb peus de gat nets o descalços.
- no es pot menjar dins de les intal lacions en tota la instal•lació
- l’horari d'escalada pels socis usuaris que tenen la clau és de 9 del matí a 9 de la nit
- Ja està operatiu el mecanisme d'accés amb tarja magnètica que activa l’apertura de la porta des del jardí del Casal Pifarrer. L’accés per la porta corredera o la sortida d’emergència de baix està prohibit.
- al casal Pifarrer disposem d'un WC. La clau estarà penjada des de dema al replà de dalt amb les instruccions per accedir-hi.

Respecte al funcionament de la instal•lació, trovareu el REGLAMENT DEL ROCÒDROM que ha redactat la comissió del Boulder de la Secció de Muntanya de La Massa en el document pdf a sota de la galeria de fotos d'aquesta mateixa pàgina una mica més avall i també al nostre Facebook:

https://es-la.facebook.com/BoulderDeLaMassa/photos_stream

Si teniu PROPOSTES I SUGGERÈNCIES sobre el rocòdrom Germans Estorach de La Massa podeu fer-les al mail muntanya@lamassaccv.org

Millores en el boulder de La Massa

  Descarregar/veure document  Descarregar/veure document   (398 KB)

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com